top of page

MAAK KENNIS MET ROUNDNET NEDERLAND

Samen met alle leden van de community verzorgen we door het hele land pick-up games, trainingen, clinics en toernooien. 

Ben je net zo enthousiast als de gezichten hieronder? Vind je het leuk om bij te dragen aan de groei van de sport en de organisatie?

Foto Mark.jpg

MARK DE JONG

Voorzitter

Mark is meervoudig Nederlands kampioen Roundnet en geen onbekende in de wereld van sport-organisaties en daarmee dé juiste persoon om het Nederlandse Roundnet naar een hoger plan te tillen.

Foto Sanne.jpg

SANNE HOGESTEEGER

Secretaris

Sanne is de secretaris van het bestuur. Al sinds 2018 heeft de sport een plekje in haar hart en wekelijkse agenda veroverd. Nu pakt ze vanuit Den Haag door om de sport nog beter op de kaart te zetten in het hele land.

20220713_185234.jpg

TIM TEUNIS

Penningmeester

Roundnet begon voor Tim als een sportieve activiteit met vrienden in het Groningse Noorderplantsoen. Al snel werd hij een vaste deelnemer aan de Nederlandse toernooien. Hij zet zich nu volop in voor het verder professionaliseren van de bond en het laten groeien van de sport.

WhatsApp Image 2022-06-15 at 6.12_edited.jpg

MICHELLE SUDJITO

Algemeen lid - Communicatie

Michelle houdt zich normaal helemaal niet bezig met sporten, maar sinds afgelopen jaar heeft roundnet toch een uitzondering gekregen. Naast het trainen in Enschede, zal ze haar passie voor de sport dan ook uitdrukken in het beheren van onze sociale media kanalen. Zien we je daar terug?

IMG_0104.jpeg

NICK BECKERS

Algemeen lid

Nick is verliefd geworden op Roundnet ten tijde van zonnig weer op de Haagse stranden en kan er sindsdien geen genoeg van krijgen. Hij zet zijn enthousiasme nu ook in om de sport verder te laten groeien.

Roundnet Nederland: Team

MISSIE

Roundnet Nederland wil:

  1. Bijdragen aan de groei van de sport in Nederland.

  2. Het niveau van de sport in Nederland verbeteren.

  3. Een platform bieden voor alle Roundnet spelers in Nederland om een community te vormen.

Roundnet Nederland: Tekst

ROUNDNET IN HET NIEUWS

Roundnet Nederland: Tekst
bottom of page