top of page

MAAK KENNIS MET ROUNDNET NEDERLAND

Samen met alle leden van de community verzorgen we door het hele land pick-up games, trainingen, clinics en toernooien. 

Ben je net zo enthousiast als de gezichten hieronder? Vind je het leuk om bij te dragen aan de groei van de sport en de organisatie?

Foto Mark.jpg

MARK DE JONG

Voorzitter

Mark is meervoudig Nederlands kampioen Roundnet en geen onbekende in de wereld van sport-organisaties en daarmee dé juiste persoon om het Nederlandse Roundnet naar een hoger plan te tillen.

Foto Sanne.jpg

SANNE HOGESTEEGER

Secretaris

Sanne is de secretaris van het bestuur. Al sinds 2018 heeft de sport een plekje in haar hart en wekelijkse agenda veroverd. Nu pakt ze vanuit Den Haag door om de sport nog beter op de kaart te zetten in het hele land.

20220713_185234.jpg

TIM TEUNIS

Penningmeester

Roundnet begon voor Tim als een sportieve activiteit met vrienden in het Groningse Noorderplantsoen. Al snel werd hij een vaste deelnemer aan de Nederlandse toernooien. Hij zet zich nu volop in voor het verder professionaliseren van de bond en het laten groeien van de sport.

Stijn Slebos.jpg

STIJN SLEBOS

Algemeen lid

Voor Stijn begon roundnet als een zonnige activiteit in het park, wat al gauw uitgroeide tot een dagelijkse bezigheid. Na zijn hele omgeving te hebben besmet met roundnet-enthousiasme heeft hij in Enschede de roundnet Vereniging opgericht met een aantal vrienden. Nu ligt zijn focus op het groter en professioneler maken van roundnet op landelijk niveau!

Maurice Jantjes.jpg

MAURICE JANTJES

Algemeen lid

Maurice speelt zelf wekelijks in Amsterdam en doet graag mee aan toernooien. Ook was hij de coach van het nationale team tijdens het eerste WK Roundnet in 2022. Hij wil als gymdocent de sport laten groeien door Roundnet te introduceren in het onderwijs.

DSC00112.jpg

TJEBBE TREUB

Algemeen lid

Tjebbe heeft roundnet ontdekt via Stijn en is sindsdien helemaal gek op de sport. Hij is een van de oprichters van LEAP (Roundnet Enschede), maar momenteel actief in Amsterdam. Nu hij de sport bij al zijn vrienden heeft geïntroduceerd wil hij het ook bij de rest van Nederland bekend maken.

MISSIE

Roundnet Nederland wil:

  1. Bijdragen aan de groei van de sport in Nederland.

  2. Het niveau van de sport in Nederland verbeteren.

  3. Een platform bieden voor alle Roundnet spelers in Nederland om een community te vormen.

ROUNDNET IN HET NIEUWS

bottom of page